energizedby new visual
merchandise possiblities.

De productpresentatie vormt een belangrijk deel van de wijze waarop winkels zichzelf presenteren. Displays, POS-materialen en signing helpen om de aandacht te vestigen op bepaalde producten of om een thema tot uiting te brengen in de winkel. In de traditionele aanpak van productpresentaties is de verlichtingsinstallatie nauwelijks betrokken. In het beste geval wordt een spot opnieuw gericht wanneer de presentatie verandert. Zou het niet geweldig zijn als de verlichting zou kunnen fungeren als ware visual merchandise tool? Door onderdeel te zijn van de visual merchandise aanpak en op die manier de marketingstrategie te versterken.

revslider selfridges christmas 2015 2

Dynamische verlichting

Stelt u zich eens voor wat u kunt bereiken met accentverlichting die eenvoudig kan worden afgesteld op het belangrijkste product in uw productpresentatie. Als de verlichting kan worden ingesteld op een warmere wit voor onderdelen met veel rode en oranje tinten, en een koelere wit voor blauwe producten of items die fonkelen. Dan zou de presentatie er echt levendig en aantrekkelijk uitzien!

 

Voor specifieke gebieden die extra aandacht verdienen, zoals de etalage of een promotiedisplay, kan dynamische verlichting sterk bijdragen aan het trekken van de aandacht van uw klanten. Subtiele intensiteitsvariaties, gecreëerd door de Invisua Masterspot armaturen, zorgen ervoor dat mensen echt zien wat er getoond wordt in uw winkel.

 

De mogelijkheden van het Invisua LED verlichtingssysteem zijn eindeloos en worden alleen maar beperkt door de verbeeldingskracht van de mensen die het gebruiken. Dankzij de Invisua Lightport kunt u alle Masterspots draadloos bedienen. In de Invisua Create web-app bedient u de verlichting eenvoudig met een simpele handbeweging. Staand voor de etalage kunt u de verlichting binnen telkens weer, volledig regisseren en optimaliseren. Programmeerkennis is daarvoor absoluut niet vereist, iedereen kan met deze app werken. Kortom, een ware visual merchandising tool!