How Invisua Lighting created loads of traffic at Light + Building

Hoe Invisua Lighting enorm veel standbezoek creëerde op Light + Building

‘Connected – Secure – Convenient’ was het motto van Light + Building 2018. Een motto dat perfect past in de instelbare spectrum verlichtingsoplossingen van Invisua.

 

Light + Building is daarom een ​​geweldige beurs om onze gloednieuwe web-app #gofilter te lanceren. Inspirerend voor morgen, geweldig voor vandaag.

Launching #gofilter

LANCERING #GOFILTER

Op Light + Building lanceerde Invisua de gloednieuwe web-app #gofilter. #gofilter maakt het verlichten van opvallende etalages tot een kinderspel. #gofilter is in feite gemak in optima forma. De web-app bevat vooraf ingestelde filters die kunnen worden gebruikt om uw presentatie te verlichten. Met de nieuwe app is het maken van nieuwe lichtscènes zowel eenvoudig als leuk. Selecteer eenvoudig de vooraf ingestelde filters en pas ze naar wens aan. Op Light + Building boden we onze bezoekers de mogelijkheid om #gofilter zelf te ervaren.

How Invisua Lighting created loads of traffic at Light + Building

AANDACHT TREKKEN

 

Onze missie op Light + Building was om aan te tonen dat het werken met dynamische verlichting een zeer effectieve manier is om de aandacht te trekken. Als een van de vele exposanten op deze vakbeurs was het ons belangrijkste doel om voorbijgangers te trekken, te zorgen dat ze ons opmerkten en onze stand bezochten. Hiermee wordt de meerwaarde van onze dynamische led-verlichtingsoplossingen duidelijk aangegeven in zowel winkel- als de horecagelegenheden.

 

Natuurlijk werkten we met dynamische lichtscènes, met toepassing van kleur en contrast. Gelukkig is het menselijk oog erg gevoelig voor kleine veranderingen in kleur en lichtopbrengst. Daarnaast we hebben we ook een mooie stunt gemaakt met onze gouden schoenen met led-verlichting. Die schoenen zijn niet onopgemerkt gebleven en gaven ons veel extra aandacht en bezoek in onze stand.

Bringing the booth to life

DE STAND TOT LEVEN BRENGEN

Nadat we de aandacht van voorbijgangers hadden getrokken, moesten we hen inspireren om onze stand in te lopen. Daarom creëerden we een indrukwekkende presentatie waar we onze complete verlichtingsoplossing konden demonstreren. Op Light + Building was onze Stargate een echte blikvanger. De Stargate stelde ons in staat ons verlichtingssysteem te demonstreren en onze bezoekers de toegevoegde waarde te tonen van dynamische lichtscènes in visual merchandising.

The result? A booth with real stopping power!

HET RESULTAAT? EEN STAND MET ECHTE STOPKRACHT!

Nu we een beetje zijn bijgekomen van Light + Building, kunnen we gerust zeggen dat we terugkijken op een zeer geslaagde beurs. We werden opgemerkt, kregen veel bezoekers en er was veel interesse in onze prachtige verlichtingsoplossing.

 

Onze dynamische verlichtingsoplossing leent zich uitstekend voor geweldige stands met echte stopkracht. Ons succes op de beurs bleef ook niet onopgemerkt door anderen. Zelfs exposanten in onze omgeving bedankten ons op sociale media voor de menigte die we aantrokken. Een echte win- winsituatie voor ons allemaal.