Shop Window lighting Bretz | Invisua Lighting

BRETZ, ZWITSERLAND

“Kort voor de opening van onze Bretz flagshipstore, leerde ik het dynamische verlichtingssysteem van Invisua kennen. Het was de kers op de taart voor onze meubelpresentatie. Naar mijn mening een must voor elke meubelzaak.”

 

Achim Vogler, Eigenaar Flaghshipstore Bretz Bodensee, Kreuzlingen Zwitserland

Shop Window lighting Bretz | Invisua Lighting

ALLESBEHALVE MAINSTREAM

Bretz is een onderscheidend merk bij uitstek. In tijden van mainstream denken en conformiteit, onderscheidt Bretz zich met designmeubelen die zij betitelen als ‘True Characters’. Bretz gaat tegen de trend in en toont verbeeldingskracht, moed en creativiteit in het ontwerp van alle meubels.

 

In de vervaardiging van de meubels wordt gekozen voor de beste materialen, een uitstekende afwerking, liefde voor details en innovatieve ideeën. Elk kussen, elke bank en elk bed wordt exclusief met de hand geproduceerd in Duitsland.

 

Het eindresultaat zijn premium, ambachtelijke meubelstukken die ver verwijderd zijn van mainstream, uniformiteit en massaproductie. Wat vraagt om een krachtige presentatie van de meubels in de Bretz flagshipstores.

EXTRA OPVALWAARDE
IN DE AVONDUREN

De dynamische verlichting van Invisua is in de nieuw geopende flaghshipstore van Bretz aan de Bodensee in Kreuzlingen ingezet in delen van de showroom die via de etalage goed te zien zijn. Met kleurrijke en dynamische lichtshows wordt in de avonduren extra opvalwaarde gegeven aan de showroom.

 

De presentatie springt in het oog en doet eer aan de karaktervolle meubelstukken. Dankzij de verlichting van Invisua vallen de ‘True Characters’ van Bretz ook ’s avonds zeer goed op.

 

Invisua werkte nauw samen met Salve Energie GmbH om van deze fantastische etalages een indrukwekkende presentatie te maken.

Shop Window lighting Bretz | Invisua Lighting