impressedBY STUNNING
EFFECTS.

De etalage is een zeer belangrijk onderdeel van de winkelruimte. De etalage moet opvallen, een goede indruk achterlaten en passanten inspireren om de winkel binnen te lopen. In een zeer korte tijd moet een prikkel uitgedeeld worden die goed waargenomen wordt.

De basisvereiste voor goede etalageverlichting is het gebruik van de juiste accentverlichting. Met voldoende lichtopbrengst, een hoge lichtkwaliteit, een smalle bundel en de juiste kleurtemperatuur. Het realiseren van voldoende contrast tussen licht en schaduw, is van vitaal belang voor het creëren van een visueel interessante en prikkelende etalage waarin producten echt opvallen.

Creëer boeiende etalages

Het door Invisua ontwikkelde dynamische led verlichtingssysteem laat visual merchandisers gebruikmaken van de psychologie van het licht. Kleur en contrast kunnen worden gebruikt voor vangen van de aandacht en het trekken van klanten.

Wist u dat het combineren van warm wit licht en koel wit licht samen in één display uw presentatie visueel aantrekkelijk maakt? Daarmee komen producten visueel los van de achtergrond. Met de dynamische etalageverlichting van Invisua creëert u boeiende etalages die u met een simpele handeling op uw smartphone eenvoudig aan kunt passen op de getoonde producten. Zo vaak u maar wil.

De juiste kleur voor ieder product

De meest voorkomende kleurtemperatuur voor etalageverlichting is warm wit (3000K-4100K). Maar is dat het beste voor alle producten? Sommige stoffen komen beter tot hun recht met warm en zacht wit licht, terwijl een presentatie met bijvoorbeeld kristallen of diamanten er weer veel beter uitziet met kraakhelder en koel wit licht. Het volledig kleur instelbare LED licht van Invisua Lighting biedt u licht van hoge kwaliteit, met een hoge lichtopbrengst en een smalle bundel om elk product optimaal te presenteren!

shakespeare window selfridges case 11