fascinatedby effortless
integration.

De Invisua Lightport is het hart van het Invisua verlichtingssysteem. Het maakt volledige controle over de Invisua Masterspots met uw smartphone, tablet of pc mogelijk.

lightport2

Bediening via wifi – geen bekabeling nodig

Om de installatie van het Invisua LED verlichtingssysteem zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft Invisua ervoor gekozen om de Masterspots draadloos te bedienen. Op die manier zijn er geen DMX, 1-10V of DALI lijnen nodig. Voor de installatie van de Masterspots is alleen aansluiting op netspanning nodig. De Invisua Lightport wordt aangesloten op uw lokale netwerk om ervoor te zorgen dat u uw verlichting kan bedienen met uw smartphone, tablet of pc. Als er een bestaande DMX lichtregeling aanwezig is, kan de Invisua Lightport eenvoudig worden aangesloten op het DMX netwerk. Dan kunt u de Invisua Masterspots ook aansturen via uw DMX controller.

Plug and play

Het Invisua LED verlichtingssysteem is plug and play. In combinatie met de Invisua Create web-app zorgt de Invisua Lightport voor een intuïtief stap-voor-stap configuratieproces. In dit proces worden de Invisua Masterspots automatisch ontdekt, geïdentificeerd en juist gepositioneerd op de plattegrond van een ruimte. Daarna kunt u, met de Invisua Create web-app, verbazingwekkende statische of dynamische lichtscènes ontwerpen met uw tablet of pc, zonder software te installeren! Deze lichtscènes worden automatisch opgeslagen op uw Lightport en kunnen eenvoudig worden geactiveerd via uw smartphone, tablet of pc.

Klik hier voor Downloads