Designing Haaker dynamic showroom lighting | Invisua Lighting

DESIGNING HAAKER, BADHOEVEDORP

“Ik was al fan van de verlichting van Invisua. En nu heb ik de Masterspots in onze showroom hangen. Erg gaaf!”

 

Caroline Haaker, Designing Haaker

Designing Haaker dynamic showroom lighting | Invisua Lighting

DE JUISTE ACCENTEN LEGGEN IN DE SHOWROOM

Onlangs hadden we de eer om de showroom van Designing Haaker te voorzien van het Invisua verlichtingssysteem. De entree van de showroom en de meest prominente plek in de showroom zelf worden nu met onze dynamische verlichting aangelicht. “We willen met onze showroom graag een onvergetelijke indruk achterlaten. Dus dan moeten de Masterspots op een goed zichtbare plek hangen” zegt Caroline Haaker.

PRACHTIGE DIVERSITEIT AAN SCHADUWEN

Caroline Haaker: “We hebben voor de verlichting van Invisua gekozen omdat het dynamische licht een professionele bijdrage levert aan de beleving van de showroom. Mannequins komen tot leven, veranderen van kleur en er ontstaan telkens weer nieuwe beelden. De dynamische verlichting levert bovendien een prachtige diversiteit aan schaduwen op.”

ETALAGES MET STOPKRACHT

Designing Haaker is gespecialiseerd in etalages met stopkracht. Ze zijn vernieuwend, verrassend en toonaangevend in etaleren, winkelanalyse en visual merchandising. Niet voor niets werden zij al vier keer de winnaar van de etalage van het jaar.

 

INVISUA DEMO’S NABIJ AMSTERDAM

Vanaf nu mag Invisua in de showroom van Desiging Haaker ook klanten ontvangen om het verlichtingssysteem te demonstreren. Erg fijn voor onze klanten in de Randstad en klanten die landen op Schiphol, want de showroom van Designing Haaker bevindt zich op slechts 10 autominuten van het Schiphol Airport in Amsterdam.

Designing Haaker dynamic showroom lighting | Invisua Lighting