hunkemöller amsterdam long tile christmas

Hunkemöller Store Kalverstraat Amsterdam

“Met de toevoeging van bewegende gekleurde lichteffecten, verrijkt het Invisua verlichtingssysteem onze etalages op een heel speciale manier. Elke etalage campagne kan individueel worden versterkt met bijpassende kleuren uit de collectie of uit de gebruikte visuals. Op deze manier creëren we nog aantrekkelijkere etalages met echte remkracht!”

 

Britta Hall, Global Retail Marketing Visual Merchandise Manager, Hunkemöller

Vorige maand waardeerde het toonaangevende Nederlandse lingerie retailmerk Hunkemöller de etalage aan de beroemde “Kalverstraat” in Amsterdam op met de dynamische accentverlichtingsoplossing van Invisua Lighting. Opnieuw werkte Invisua nauw samen met het Nederlandse verlichtingsadviesbureau Utilicht om van deze geweldige etalage een winkelmagneet te maken.

Met dit kerstthema worden de volledig instelbare spots gebruikt om een ​​inspirerend kerstgevoel te creëren door niet alleen wit licht van hoge kwaliteit, maar ook roodgekleurd licht te gebruiken. Het rode licht verbetert de presentatie van de vele roodgekleurde decoratieobjecten in de etalage aanzienlijk. In de dynamische lichtscène wordt het rode licht ook gecombineerd met de roze Hunkemöller-merkkleur om de bekende merkidentiteit van Hunkemöller te verbinden en te versterken.

 

Invisua Lighting is erg trots dat het winkelend publiek in de belangrijkste winkelstraat van Nederland nu ook verrast wordt door een geweldige dynamische etalage. Voor deze verlichtingsinstallatie werden Invisua Masterspot armaturen met smalle (12deg) bundels gebruikt om de attentiewaarde te maximaliseren met hoge contrastverhoudingen.

Invisua Hunkemoller Amsterdam
Invisua Hunkemoller Amsterdam