Invisua Lighting office

Bij Invisua draait alles om het onvoorstelbare mogelijk maken, daarom noemen wij onszelf lightcreators.

Wij denken altijd in mogelijkheden. Creativiteit en originaliteit stroomt door onze aderen. We willen de wereld van professionele verlichting uitdagen en onderzoeken waar de grenzen liggen. We willen creativiteit bij anderen stimuleren en laten zien hoe versterkend verlichting kan zijn voor hun prestaties. Zowel in creatieve zin als in commerciële zin. Het is onze drive om te creëren en te inspireren.

Invisua Lighting office

Creatieve pioniers in licht

Invisua Lighting levert innovatieve, intuïtieve en dynamische verlichting aan de professionele verlichtingsmarkt. We zijn echte creatieve pioniers; we ontwikkelden een vooruitstrevend en innovatief verlichtingsproduct en verbeteren dat doorlopend. We zijn erop gericht onze klant telkens te verrassen en te inspireren. We zorgen ervoor dat onze klant met ons product écht het onderscheid kan maken en tot de verbeelding van anderen kan spreken.

Gevestigd in het hart van de High Tech regio

Invisua lighting is gevestigd in de buurt van Eindhoven, in het hart van het High Tech verlichtingsgebied in het zuiden van Nederland. We zijn gevestigd in een boeiend en oud industrieel gebouw, waar de beroemde Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek oorspronkelijk zijn mooie producten ontwierp en produceerde.

Invisua Pand