amazedby preset light scenes.

Met #gofilter zet Invisua Lighting de volgende stap in ontsluiten van het volledige potentieel van de Invisua Masterspot. De app brengt moeiteloos de magie van de Masterspot naar uw etalage met behulp van een uitgebreide lijst kant-en-klare dynamische lichtscenes. Of, zoals wij ze noemen, verlichtingsfilters. Deze filters werken als Instagram filters; met een simpele actie kunt u de complete sfeer veranderen.

#gofilter preset filters | Invisua Lighting
#gofilter preset filters | Invisua Lighting

Waar u op Instagram foto’s bewerkt, kunt u met #gofilter met hetzelfde gemak presentaties van sfeer veranderen. De web-app is ontwikkeld als een afstandsbediening en een visuele editor van het dynamische verlichtingssysteem in één. Door een foto van uw etalage te uploaden, ziet u direct een preview van het effect van elk filter. En u kunt natuurlijk de impact direct in de etalage zelf zien, wanneer u ervoor staat.

Een uitgebreide lijst met kant-en-klare filters

Met de verbluffende nieuwe #gofilter web-app kunt u kant-en-klare filters gebruiken die uw presentatie verbeteren. Inclusief filters voor specifieke kleurinstellingen, seizoenen en grote thema’s zoals bijvoorbeeld Kerstmis en Halloween. Beschouw deze filters als het startpunt voor uw lichtscènes. Natuurlijk kunt u de filters gebruiken zoals ze zijn. Maar u kunt de kant-en-klare filters ook naar wens aanpassen door de kleuren, het tempo en de kleurovergang aan te passen. Met de nieuwe app is het eenvoudig en leuk om nieuwe lichtscènes te maken.

De voordelen van Invisua #gofilter

 • Visuele editor: direct een preview van elk filter
 • Afstandsbediening: bedien de Masterspots op uw smartphone, pc of tablet
 • Preview: upload een foto van uw etalage om het effect te bekijken in de app
 • Eenvoudig: selecteer kant-en-klare filters voor specifieke kleurinstellingen, seizoenen en thema’s
 • Flexibel: pas de kant-en-klare filters naar wens aan
 • Eenvoudig en leuk: geen programmeerkennis vereist

Plug-and-play
installatie

Om met #gofilter te kunnen werken, heeft u alleen een account nodig en een apparaat dat is verbonden met hetzelfde WIFI netwerk als de Lightport die u wilt besturen. De web-app is toegankelijk op pc, tablet en mobiel.

 1. Selecteer uw Lightport.
 2. Bevestig het aantal Masterspot-armaturen in uw etalage.
 3. Maak of selecteer een foto van uw etalage en snijd de foto bij zoals u wenst.
 4. Plaats de lichtbundels in de app op de plek van de Masterspots in uw etalage, door ze naar de juiste positie te slepen. De web-app helpt u door de Masterspot waar u mee werkt groen te maken, zowel in de app als in uw etalage.
 5. Nu bent u klaar om te beginnen!

Lichtscènes vanaf de start met Invisua Create

Wanneer u de voorkeur geeft aan het volledig zelf ontwerpen van lichtscènes dan is onze andere web-app Create de beste tool voor u. Creëer biedt u volledige controle over alle functies van het Invisua verlichtingssysteem.

#gofilter store set-up | Invisua Lighting
#gofilter store set-up | Invisua Lighting

Geplande functies

De #gofilter web-app zal in de nabije toekomst worden uitgebreid met nieuwe functies. Hier is een lijst met de functies die we hebben gepland:

 • Weekkalender – hiermee kunt u de hele week verschillende shows plannen
 • Meerdere armatuur groepen – voor nog meer controle over uw lichtscenes
 • Uitbreiding van de kant-en-klare filters
 • Complexe kleuren vervagen

Met Invisua #gofilter is het maken van dynamische lichtscènes zowel eenvoudig als leuk!

Click here for Downloads