Shop Window lighting Tour de Suisse Rad | Invisua Lighting

TOUR DE SUISSE, ZWITSERLAND

“Tour de Suisse Rad heeft gekozen voor de ultieme presentatie van hun fietsframes die geheel naar wens van de klanten geconfigureerd worden. De dynamische verlichting van Invisua brengt beweging in de etalage en betovert de kijker.”

 

Piet van Lier, Eigenaar Salve Energie GmbH

Shop Window lighting Tour de Suisse Rad | Invisua Lighting
Shop Window lighting Tour de Suisse Rad | Invisua Lighting

UNIEKE KWALITEITSFIETSEN

Bij Tour de Suisse Rad AG kunnen klanten hun eigen fietsen configureren. Tour de Suisse bouwt de fiets die perfect bij de klant past. Naast de technische basisfuncties en het ontwerp kunnen klanten kiezen uit verschillende ontwerp opties. Tour de Suisse levert à la carte fietsen van Zwitserse topkwaliteit. Om het unieke karakter en de diversiteit van de fietsen optimaal tot uiting te brengen is gekozen voor de dynamische verlichting van Invisua Lighting.

 

DYNAMISCH VERLICHTE ETALAGES NIEUW HOOFDKANTOOR

Eind 2018 heeft Tour de Suisse Rad AG het gloednieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen. Dit nieuwe hoofdkantoor is voorzien van een royale showroom waar à la carte fietsen gepresenteerd en gemonteerd worden.

VEELZIJDIGHEID EN SPORTIVITEIT

In de verlichting van 2 etalages is gekozen voor dynamische verlichting die beweging in de etalage brengt. De lichtshows projecteren alle wittonen en de kleur van het frame op de fiets in de etalage. Daarmee wordt de veelzijdigheid en sportiviteit van de fiets getoond. De kijker wordt betoverd en de fiets komt echt tot leven. “Door het fietsframe en alle componenten in het hele lichtspectrum te tonen geef je een magisch effect aan de presentatie. De aandacht van passanten wordt op de etalages gevestigd en echt vastgehouden. Missie volbracht!” aldus Piet van Lier, Eigenaar Salve Energie GmbH.

 

Invisua werkte nauw samen met Salve Energie GmbH om van deze sportieve etalages een sprankelende presentatie te maken.

Shop Window lighting Tour de Suisse Rad | Invisua Lighting