#gofilter: ongelimiteerde visual merchandise mogelijkheden

Bij dynamische verlichting wordt vaak gedacht aan goedkoop ogende RGB-verlichting die eerder storend werkt dan versterkend. Onterecht, want dynamische verlichting kan etalages juist naar een hoger niveau tillen. Etalages krijgen op een subtiele manier meer opvalwaarde en stopkracht. In dit blog laten we zien hoe de #gofilter web-app u onbegrensde visual merchandise mogelijkheden biedt.

#gofilter: unlimited visual merchandise possibilities | Invisua Lighting

1. Werken met kant-en-klare lichtscenes

#gofilter is gebaseerd op een volledige visuele benadering voor het maken van lichtscenes. In de app staat een uitgebreide lijst kant-en-klare dynamische lichtscenes klaar voor gebruik. Of, zoals wij ze noemen, verlichtingsfilters. Deze filters werken als Instagram filters; met een simpele actie kunt u de complete sfeer veranderen. Het enige dat u hoeft te doen is de Masterspots richten op de beoogde delen van de presentatie. Zowel fysiek in uw etalage als virtueel in de app. De filters zijn geschikt voor direct gebruik, maar kunnen in de #gofilter app ook eenvoudig gebruikt worden als vertrekpunt voor uw eigen lichtscenes.

Etalagefoto uploaden in de app

2. Preview van uw etalage in de app

#gofilter is gebouwd als volledig visuele editor, in de app is direct een preview te zien van het filter dat actief is. Om ervoor te zorgen dat u echt een goed beeld krijgt van hoe het filter er in uw etalage uitziet is het mogelijk om een foto van uw etalage te uploaden in de app. Het filter wordt dan getoond over het beeld van de etalage. Uiteraard kunnen uw handelingen ook real-time doorgevoerd worden in de etalage, want vanuit de app kunnen de lampen ook direct aangestuurd worden door te kiezen voor het afspelen van de lichtscene.

kleuren aanpassen in de app

3. Kleuren optimaliseren

De kant-en-klare filters bevatten ieder een eigen kleurenpalet. In de app is het mogelijk om een of meer kleuren van dit palet te wijzigen of zelfs een geheel nieuw palet te kiezen. Ook kan per kleur de intensiteit bepaald worden. Op die manier kunt u de filter in kleur en intensiteit helemaal perfectioneren voor uw etalage en zelfs voor het moment van de dag.

duur en fade instellen in de app

4. Overgangen regisseren

In iedere filter is gekozen voor een eigen kleurovergang. De wijze waarop de dynamische lichtscene zich afspeelt kan naar wens aangepast worden in de app. Allereerst door de wijze waarop de dynamiek toegepast wordt op de Masterspots aan te passen. Er kan gekozen worden voor diverse dynamische effecten; van links naar rechts, van rechts naar links, van binnen naar buiten, random of juist alle Masterspots gelijktijdig. Ook het tempo van de overgangen kan exact bepaald worden. Gaat u voor een heel geleidelijk en rustig effect of juist voor een flitsend snel effect.

 

Door de duur aan te passen kiest u uw eigen tempo. Tot slot kan ook het overgangseffect van kleuren bepaald worden. Wilt u de kleuren zonder overloop over laten springen of gaat u voor een zacht verloop van de ene kleur in de andere.

#gofilter: unlimited visual merchandise possibilities | Invisua Lighting

De voordelen van Invisua #gofilter

  • Visuele editor: direct een preview van elk filter
  • Afstandsbediening: bedien de Masterspots op uw smartphone, pc of tablet
  • Preview: upload een foto van uw etalage om het effect te bekijken in de app
  • Eenvoudig: selecteer kant-en-klare filters voor specifieke kleurinstellingen, seizoenen en thema’s
  • Flexibel: pas de kant-en-klare filters naar wens aan
  • Eenvoudig en leuk: geen programmeerkennis vereist