thrilledBY UNLIMITED
POSSIBLITIES.

Warenhuizen weten dat een mooie en dynamische etalage de beste manier is om met succes de winkel te presenteren. Deze etalages zijn boeiend en opvallend en dragen bij aan de beleving van klanten tijdens een dagje shoppen. Om met de etalages prominent aanwezig te zijn en op te vallen, moeten warenhuizen de ontwerpen van de etalages regelmatig aanpassen.

selfridges shakespeare tile 2

Flexibele, impactvolle en dynamische verlichtingsoplossingen zijn voor warenhuizen van grote waarde, omdat ze de aandacht van passanten vragen voor de prachtige creaties in de etalage. Met de dynamische LED verlichtingsoplossing van Invisua Lighting, waarmee de mogelijkheden alleen beperkt worden door de creativiteit van de ontwerper.

Dynamische oplossing voor elke presentatie

De kleur instelbare LED verlichting van Invisua kan perfect ingezet worden om duidelijk zichtbare veranderingen in warenhuizen te realiseren. Door bijvoorbeeld een uniforme uitstraling te geven aan alle etalages binnen een thema. Of juist door iedere etalage helemaal op te laten gaan in de stijl en sfeer van het merk dat getoond wordt. Ieder merk brengt immers een geheel eigen sfeer en klantbenadering met zich mee. Met dynamische verlichting van Invisua kan dit zeer flexibel tot uiting gebracht worden, zonder dat dit een bont carnaval aan kleuren wordt. Sterk veranderende presentaties vragen om flexibele verlichtingsoplossingen. Met de Create app maakt u eenvoudig de optimale lichtsetting voor iedere etalage en past u die met een simpele handeling op uw smartphone zo weer aan. Staand voor de etalage bent u volledig in charge en past u de verlichting in een mum van tijd aan. Op het merk, het thema of zelfs op het moment van de dag. Alles is mogelijk!