attractedby dynamic lighting.

De retail is constant in beweging. Retail concepten moeten zichzelf telkens opnieuw uitvinden om succesvol te zijn. In de strijd tussen ‘clicks en bricks’ en het toenemende aandeel van webshops, neemt het belang van een onderscheidend winkelconcept toe. Retailers zoeken daarom naar manieren om waarde toe te voegen aan hun merk en om klanten aan zich te binden. Voor veel warenhuizen, modeketens en boetieks ligt de focus op het creëren van een excellente retail ervaring voor klanten door middel van de winkelbeleving en aantrekkelijke etalages. Dit kan niet bereikt worden met statische winkelverlichting. Juist dynamische winkelverlichting kan daarin een verrassende rol spelen.

Theaterverlichting
instore

Vergelijk winkelverlichting eens met daglicht. Daglicht is zeer dynamisch: het verandert in de loop van de dag, het seizoen en als gevolg van het weer. Winkelverlichting zou veel aantrekkelijker en overtuigender zijn als het lichtontwerp voor de gepresenteerde producten geoptimaliseerd is voor een bepaalde tijd van het jaar, of zelfs de tijd van de dag! Dat is precies wat de dynamische LED verlichting van Invisua Lighting retail concepten te bieden heeft. Invisua Lighting heeft een inspirerende vertaling gemaakt van de professionele verlichting uit de theaterwereld naar de retail.

Bediening van het lichtplan met uw smartphone

Stelt u zich eens voor dat u in staat bent om de verlichting aan te passen naar de perfecte sfeer voor uw nieuwe collectie, de uitverkoop of elke andere gelegenheid, met slechts één druk op de knop. Alles dat u ervoor nodig heeft is een smartphone of tablet en de Create app. Staand voor uw etalage bestuurt u de verlichting en past u die telkens weer aan op uw wensen. Een warme lichtsetting voor de nieuwe zomercollectie, of een koelere instelling voor de nieuwste wintersportaccessoires. Voeg een vleugje kleur toe voor een feestsfeer of creëer een boeiend lichteffect tijdens sluitingsuren.

selfridges

Verlichting als visual merchandise tool

Het door Invisua ontwikkelde dynamische led verlichtingssysteem biedt u volledig instelbare kleurtemperaturen en de mogelijkheid om kleurrijke dynamische verlichtingsscenes te creëren. Door de winkelverlichting in te zetten als visual merchandise tool wordt uw visuele presentatie aansprekend en opvallend. De aantrekkingskracht van uw winkel vergroot en uw omzet krijgt een echte boost.