charmedby simplicity.

Natuurlijk daglicht verandert voortdurend; de invalshoek, intensiteit en kleur van het zonlicht verandert gedurende de dag. Soms bedekken wolken de zon, licht reflecteert op het water en het zonlicht dat schijnt door een boom: dynamisch licht is overal om ons heen. Meestal merken we dat niet eens, maar soms laat het effect van dynamisch licht ons versteld staan. Met de dynamische LED verlichtingsoplossing van Invisua Lighting, kunt u deze geweldige lichteffecten creëren in iedere retail- en horecaomgeving.

Subtiele LED verlichting voor een echte visuele ervaring

Wat als we verlichting naar een nieuw niveau tillen? Als het meer is dan alleen verlichting van commerciële ruimten en winkels? Wat als we echt een nieuwe visuele ervaring kunnen creëren en in staat zijn om klanten aan te trekken én te inspireren? Met de Masterspot van Invisua creëert u eenvoudig een echte visuele ervaring die het koopgedrag van uw klanten een impuls geeft. Daarmee kunt u namelijk subtiele lichteffecten creëren die bijna onmerkbaar zijn, maar zeer effectief in het trekken van de aandacht van nieuwe klanten. De Masterspot is beschikbaar als LED track verlichting en is perfect te integreren in ieder bestaand verlichtingsplan.

Maak uw eigen dynamische verlichtingsplan

Dynamische verlichting kan op verschillende manieren positief bijdragen aan uw verlichtingsplan. Door middel van variatie in helderheid en met kleurtemperatuurvariaties om daglicht te benaderen of om zelfs contrasten aan te brengen. Een dynamische show is zo gemaakt met de Invisua Create web-app. Daarvoor is absoluut geen programmeerkennis vereist! Dankzij de Lightport bent u bovendien in staat om alle Masterspots draadloos aan te sturen. Staand voor uw etalage of in uw commerciële ruimte, door middel van eenvoudige handelingen in de Create web-app op uw telefoon of tablet.