charmedby simplicity.

Invisua Lighting is van mening dat het niet nodig moet zijn om een professional in te huren om uw verlichtingsplannen aan te passen naar de gewenste sfeer of om uw nieuwste producten op de beste manier te presenteren. Daarom heeft Invisua Lighting de Invisua Create web-app ontwikkeld. Dankzij deze webbased interface kunt u helemaal zelfstandig binnen een paar minuten een eigen lichtplan creëren! Gewoon op uw smartphone of tablet, staand voor uw etalage of in uw commerciële ruimte. In de Create web-app komt goed tot uiting dat de dynamische LED verlichting van Invisua zoveel meer is dan dimbare LED verlichting alleen. De mogelijkheden zijn oneindig.

interface mobile create

De voordelen van Invisua Create

  • Intuïtief: creatie van lichtscènes, zowel statisch als dynamisch
  • Eenvoudig: lichtscènes ontwerpen op uw smartphone of tablet
  • Snel: start met vooraf gedefinieerde lichtscènes
  • Flexibel: tussentijds aanpassen van lichtscenes met een simpele handeling
  • Duidelijk: Stap-voor-stap configuratie van het verlichtingssysteem

Zelf lichtscènes maken

De eerste keer dat u gebruikmaakt van de Invisua Create web-app, leidt de web-app u stap-voor-stap door het proces van het ontwerpen van uw eerste lichtscène. Dit duurt maar een paar minuten en dan bent u klaar voor de start! Wat het Invisua LED verlichtingssysteem zo bijzonder maakt, is dat u werkt met volledig kleurinstelbare LED Masterspots. Waarmee u eenvoudig statische lichtscènes kunt maken, maar waarmee u in een paar minuten ook dynamische lichtscènes ontwerpt. Om het werken met het dynamische LED verlichtingssysteem eenvoudig te maken hebben we ook vooraf gedefinieerde lichtscènes voor u klaargezet. Die u direct kunt gebruiken of naar wens aan kunt passen op uw display.

 

Een lichtscène maken was nog nooit zo eenvoudig!

Kies de juiste lichtscène

De door u gecreëerde lichtscènes kunnen eenvoudig worden geactiveerd vanaf elk apparaat met internetverbinding. Ga naar my.invisua.com en u wordt automatisch doorgestuurd naar uw Lightport. Daar krijgt u toegang tot de opgeslagen lichtscènes en de kant-en-klare lichtscènes van Invisua. Selecteer de scène die u wilt activeren en optimaliseer die zonodig staand voor uw etalage of display.

Individuele aansturing van de Masterspots

Dankzij de color picker is het mogelijk om iedere Masterspot individueel aan te sturen en op iedere gewenste kleur in te stellen. Of dit nu een wittint betreft of een RGB kleur. In het midden van het scherm kunnen de wittinten, die exact op de blackbody locus liggen, gekozen worden. Door vanuit daar omhoog of omlaag te bewegen kunnen diepere RGB kleuren gekozen worden. Masterspots zijn dimbare led spots die individueel tot 0,1% gedimd kunnen worden. Aan en uitschakelen van de Masterspots kan met de schakelaar bovenin het scherm.

Weekplanner

Om het gebruik van dynamische verlichting nog eenvoudiger te maken beschikt de Invisua Create web-app over een Weekplanner. Sleep eenvoudig de gewenste lichtscène naar een specifieke dag van de week en pas de begin- en/of eindtijd aan. Kopieer deze dag naar andere dagen van de week en na het opslaan van deze weekplanning zal uw lichtinstallatie automatisch de juiste lichtscène activeren op het juiste moment!

 

Met Invisua Create kan iedereen eenvoudig werken met dynamische verlichting!

interface ipad create

Klik hier voor Downloads