martijn1

Ontmoet de designer van #gofilter
Interview met Martijn Hoogers

We hebben onlangs onze nieuwe #gofilter web-app gelanceerd. Met deze geweldige nieuwe app kunt u vooraf ingestelde filters gebruiken om uw presentatie te verlichten. Inclusief filters voor specifieke kleurinstellingen en thema’s. Met de nieuwe app is het eenvoudig en leuk om nieuwe lichtscènes te maken. We zijn erg blij om u te kunnen voorstellen aan Martijn Hoogers, de ontwerper van de app.

Wat is jouw idee achter de nieuwe #gofilter web-app?

We hebben #gofilter ontwikkeld om de magie van de Masterspot moeiteloos naar etalages te brengen. De Invisua Masterspot heeft zoveel mogelijkheden. Met #gofilter ontsluiten we ze voor iedereen.

 

Wat is er zo uniek aan #gofilter?

#gofilter zorgt voor een moeiteloze simulatie van dynamisch licht in uw etalage op uw mobiele telefoon, tablet of pc.

#gofilter store set-up | Invisua Lighting
#gofilter preset filters | Invisua Lighting

Wat is het verschil tussen #gofilter en de bestaande web-app Create?

Met Create was het voor lichtontwerpers gemakkelijk om dynamische lichtscènes te creëren. In Create kunnen lichtshows helemaal vanaf de start worden gemaakt. We merkten dat mensen met weinig lichtkennis moeite hadden met de eerste stappen bij het maken van lichtscènes. Daarom hebben we besloten om een app te ontwikkelen die het maken van lichtscènes een voorsprong geeft door te werken met vooraf ingestelde lichtfilters die kunnen worden aangepast.

 

De Invisua Masterspot geeft je presentatie veel visuele opties. Dus moest de web-app ook een visuele oriëntatie krijgen om de creatie in de app en het eindresultaat in de etalage met elkaar te laten overeenkomen.

 

De volledige functionaliteit van #gofilter is ook beschikbaar voor mobiel, waarbij het maken van lichtscènes in Create voorheen alleen mogelijk was op tablets en pc’s. Deze app is heel gemakkelijk om mee te werken, staand voor de etalage met een mobiele telefoon als afstandsbediening.

Wat zijn volgens jou de beste functies?

De foto upload! Door een foto van uw etalage te uploaden, in combinatie met onze nieuwe rendering technieken, kunt u onmiddellijk de impact van de lichtscène ervaren die u op het scherm van uw telefoon hebt gecreëerd. En met één vinger klik wordt uw lichtscène werkelijkheid.

 

En ik ben ook trots op de plug-and-play installatie. We hebben een eenvoudige handleiding gemaakt voor de installatie van de app en het installeren van de Lightport en de Masterspots.

#gofilter store set-up | Invisua Lighting
#gofilter preset filters | Invisua Lighting

Wat is je favoriete filter?

Mijn favoriete filter is Calm Sunrise, die biedt je de magie van een rijzende zon.

 

Waar ben je het meest trots op?

Dat we erin geslaagd zijn om een app te maken die functioneert als een afstandsbediening en een visuele editor in één.

 

Voor wie is #gofilter een echte oplossing?

Voor mensen die visueel ingesteld zijn en de voorkeur geven aan het werken met en aanpassen van bestaande voorbeelden. En voor mensen die het lastig vinden om zonder hulp lichtscènes te ontwerpen.

 

Wat zal #gofilter in de toekomst brengen?

We hebben een hoop ontwikkelingen gepland in de nabije toekomst. Bijvoorbeeld een weekkalender. Die geeft je de mogelijkheid om verschillende shows door de week heen te plannen. We werken ook aan de optie om de gebruiker lampgroepen te laten maken. Dat geeft nog meer controle over de lichtscènes. En natuurlijk een uitbreiding van de vooraf ingestelde filters en dynamische effecten.