mesmerizedBY STUNNING
EFFECTS.

Het ontwikkelen van een aansprekend modeconcept dat met kop en schouders boven de anderen uitsteekt. Een uitdaging waar menig visual merchandiser zich het hoofd over kan breken. Bij het uitdenken van een pakkend modeconcept moet bedacht worden hoe de aanwezige producten de aandacht krijgen die zij verdienen.

selfridges christmas tile

Hoe de beleving van de catwalk teruggebracht kan worden in het winkelbeeld. Hoe seizoenspresentaties en thema’s tot uiting gebracht kunnen worden. Dit vraagt om veelzijdige en flexibele oplossingen. Volledig kleur instelbaar led licht kan daarin een belangrijke rol spelen.

Dynamische verlichting voor sterk veranderende presentaties

De dynamische LED verlichting van Invisua Lighting kan perfect ingezet worden om de identiteit van uw modewinkel te versterken. Of het nu gaat om een presentatie in de etalage of om een opvallende display in de winkel zelf. Bijvoorbeeld door de unieke sfeer en presentatie van het betreffende merk te creëren binnen uw winkelbeeld. Of door uw etalage ieder seizoen een compleet ander gevoel mee te geven, zonder dat dit een bont carnaval aan kleuren wordt. Sterk veranderende presentaties vragen om flexibele verlichtingsoplossingen. Met de Create app maakt u eenvoudig de optimale lichtsetting voor iedere display en past u die met een simpele handeling op uw smartphone zo weer aan. Zo vaak u maar wil.