Temptedby subtle
lighting solutions.
Horeca verlichting die tot de verbeelding spreekt

In de horeca draait alles om gastvrijheid en het creëren van een aangename sfeer. Ervoor zorgen dat de gasten zich welkom en comfortabel voelen. Horeca verlichting, zoals toegepast in hotel lounges, restaurants en galeries, is van grote invloed op de beleving van gasten. De kleurtemperatuur van het licht bepaalt voor een belangrijk deel onze ervaring van een ruimte. Warme kleurtemperaturen kunnen herinneren aan een ontspannen haardvuur, terwijl koele kleurtemperaturen juist kunnen herinneren aan een heldere zomerdag.

Speel met verlichting

Door de kleurtemperatuur op het daglicht af te stemmen, ziet een ruimte er uitnodigend uit. Stelt u zich eens een restaurant voor met een koele kleurtemperatuur tijdens de lunch, een warmere kleurtemperatuur tijdens het diner en kleurrijke dynamische verlichting voor in de late uurtjes. Invisua Lighting heeft een prachtige vertaling gemaakt van de professionele verlichting uit de theaterwereld naar de horeca. De dynamische LED verlichting van Invisua Lighting is een professionele verlichtingsoplossing die u echt laat spelen met uw horeca verlichting. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

De beste oplossing voor horecaverlichting

Het Invisua led verlichtingssysteem biedt u volledig instelbare kleurtemperaturen en de mogelijkheid om kleurrijke dynamische verlichtingsscenes te creëren. De bediening van het systeem is heel eenvoudig. Alles dat u ervoor nodig heeft is een smartphone of tablet en de Create app. Daarmee kan de horeca verlichting met een vinger worden aangepast aan elke situatie en sfeer. De Invisua Masterspot geeft echt een nieuwe dimensie aan horeca verlichting.