fixatedby outstanding
visual performance.

De aandacht vestigen op uw bedrijf. Is dat niet precies wat u wilt? Er zijn duizenden manieren om de aandacht van mogelijke klanten te trekken. En in dit digitale tijdperk waarin iedereen online is, komen er steeds meer mogelijkheden bij. Natuurlijk kan verlichting gebruikt worden om de aandacht te trekken, mits slim en subtiel gebruikt. Is de verlichting te schreeuwerig of fel dan zal deze eerder een afstotende werking hebben. Dit vraagt dus om verfijnde verlichtingsoplossingen die optimaal op de situatie afgestemd kunnen worden.

Vaak gebruikt; accentverlichting

Een verfijnde en gewaardeerde manier om aandacht te vragen voor uw winkel en uw producten, is het gebruik van accentverlichting. De etalage is de perfecte plek om met accentverlichting de nieuwste producten te markeren. Door speciale aandacht te besteden aan de selectie van de juiste bundelbreedtes, lichtopbrengst en kleurtemperatuur maximaliseert u het effect van de verlichting op uw producten. Omdat u hiermee de juiste contrast bereikt, zal uw etalage er interessant uitzien.

The next level: dynamische accentverlichting

Alleen het gebruik van de juiste accentverlichting is vaak niet genoeg om uw winkel op te laten vallen. Het gebruik van dynamische verlichting om aandacht te trekken, is bewezen effectiever. Hiermee tilt u uw presentatie echt naar een hoger plan. Het menselijk oog is zeer gevoelig voor veranderingen in het gezichtsveld; elke verandering van het licht wordt direct opgemerkt, zelfs wanneer de persoon niet in die richting kijkt. Invisua Lighting biedt u een dynamische accentverlichtingsoplossing die precies dat effect op mensen heeft. Op die manier maakt u van passanten ook daadwerkelijk klanten!