seducedby subconscious
control.

Bepalen wat uw klant koopt begint bij het bepalen wat uw klant ziet. Uiteraard door het inrichten van aantrekkelijke presentaties. Maar ook door ervoor te zorgen dat precies die producten waarvan u de verkoop wil stimuleren meer opvallen dan de andere producten. Bijvoorbeeld omdat u daarop meer marge maakt of omdat u met die producten onderscheidend bent.

interface mobile create

Studies tonen duidelijk aan dat het vooral in winkels cruciaal is om hoge verticale verlichtingsniveaus te creëren om etalages, displays en individuele producten te laten opvallen. De volledig kleurinstelbare en dynamische accentverlichting van Invisua Lighting stelt u in staat om iedere denkbare presentatie optimaal uitlichten en de zintuigen van de klanten meer te prikkelen.

Dynamische accentverlichting

Accentverlichting is absoluut noodzakelijk in een modern lichtontwerp. U creëert daarmee visueel aantrekkelijke presentaties die het koopgedrag van uw klanten een impuls geven. Met een contrastverhouding van 10:1 of zelfs 15:1 creëert u visueel interessante presentaties die aanzetten tot kopen. Het gebruik van dynamische accentverlichting is een manier die enorm kan helpen om het statische winkelinterieur om te vormen tot een verrassende en prettige ervaring. Door dynamische lichtscènes met intensiteitsvariaties te gebruiken, kunnen bepaalde elementen van het winkelinterieur extra interessant gemaakt worden. In sommige gevallen zal zelfs het gebruik van gekleurd licht de klantbeleving verder verhogen. Zowel intensiteitsvariaties als kleurveranderingen zullen de aandacht trekken van de klanten en zullen de retailer eenvoudig in staat stellen om de meest interessante producten extra te laten opvallen en dus te verkopen. Dit alles is perfect mogelijk met het dynamische LED verlichtingssysteem van Invisua Lighting.