enlivenedby inspiring
dynamic effects.

Hoe trekt u meer klanten aan? Dit zou weleens de meest relevante en tevens de moeilijkste vraag kunnen zijn voor organisaties in de retail en horeca. Uiteraard is een visueel aantrekkelijke presentatie van groot belang bij het werven van klanten. Maar hoe maakt u uw presentatie nu onderscheidend? En hoe kunt u ervoor zorgen dat deze klanten trekt en hen verleidt om binnen te lopen?

Verlichting is een krachtig instrument dat kan worden ingezet om meer klanten te werven. Met de volledig kleurinstelbare LED verlichting van Invisua Lighting kunt u de dynamische verlichtingstechnieken van de theaterwereld naar uw winkel of horecagelegenheid brengen en deze omtoveren tot een ware visuele sensatie.

Werf klanten met dynamische verlichting

Studies tonen aan dat het gebruik van dynamische verlichting een belangrijke bijdrage kan leveren aan het vergroten van de aandacht voor uw etalage. Door de helderheid van het licht op de producten subtiel te variëren, zal uw etalage veel interessanter zijn voor klanten. Specifieke sferen kunnen worden gecreëerd door het instellen van de kleurtemperatuur van het witte licht. En door het toevoegen van contrasten in kleurtemperatuur in het lichtontwerp, zal uw etalage er zeer origineel en aantrekkelijk uitzien. Dit alles resulteert in het aantrekken van meer nieuwe klanten.

Het aantrekken en behouden van klanten

Wanneer u met zorg kleuren aan uw etalage toevoegt, maakt u deze visueel stimulerender. Specifieke kleuren kunnen worden gebruikt om de perceptie van de klant te leiden of om kleuren van de producten op te halen. Het dynamische LED verlichtingssysteem van Invisua is het perfecte verlichtingssysteem om meer klanten naar uw winkel te trekken. Dit intelligente led-verlichtingssysteem stelt u in staat om op het juiste moment de juiste sfeer te creëren. Het kan worden aangepast aan het jaargetijde, de getoonde producten of zelfs de tijd van de dag. Stelt u zich eens voor wat u kunt doen met de eindeloze mogelijkheden van het Invisua verlichtingssysteem. Met Invisua Lighting kunt u de aandacht van klanten trekken en het koopgedrag beïnvloeden. Dat maakt het dynamische LED verlichtingssysteem van Invisua tot een ware visual merchandising tool!