Selfridges London

“De prachtige verlichtingsmogelijkheden van de Invisua Masterspot armaturen hebben onze kerstetalages echt tot leven gebracht”

James Barnett, Production Manager Windows and Creative, Selfridges & Co

shakespeare window selfridges case 3

MEEST AMBITIEUZE ETALAGES TOT NU TOE

Een van ‘s werelds bekendste warenhuizen, Selfridges, koos de Invisua Masterspot 2 Track om hun ‘Journey to the Stars’-thema kerstetalages in hun warenhuis op Oxford Street, Londen, te verlichten.

WINKELVERLICHTING BRENGT ETALAGES TOT LEVEN

Invisua’s partner Progress Lighting Ltd., die zorgde voor het ontwerp en de installatie van de verlichting, koos de Masterspot 2 vanwege zijn vermogen om elke etalage tot leven te brengen met specifieke belichtingsinstellingen, of het nu koeler of warmer licht was of zelfs gekleurd licht. Sommige etalages maken gebruik van dynamische lichtscènes om de visuele ervaring van deze oogverblindende etalages verder te versterken.

shakespeare window selfridges case 6
shakespeare window selfridges case 9

Etalageverlichting brengt uw etalage tot leven

Rod Pallister, Managing Director van Progress Lighting Limited: “We zijn ongelooflijk trots op het feit dat miljoenen consumenten de komende maanden zullen kijken naar de displays die wij mede ontworpen hebben. Je kunt wel stellen dat Kerstmis echt vroeg is begonnen voor Progress Lighting.”

Invisua Lighting is erg trots op een wederom een geweldig project samen met Progress Lighting Ltd., zo kort na de lancering van dit nieuwe product in het Verenigd Koninkrijk.

shakespeare window selfridges case 13