Hunkemöller Düsseldorf

 

Hunkemöller Store Düsseldorf

 

 

“De verlichting van Invisua verrijkt onze etalages op een hele bijzondere manier door het toevoegen van bewegende kleur effecten. Elke campagne kan daardoor individueel versterkt worden met de passende kleuren uit de collectie of fotografie. Hiermee creëren we een nog aantrekkelijkere etalage met echte stopping power!”

Britta Hall,  Global Retail Marketing & Visual Merchandise Manager, Hunkemöller

 

Het Nederlandse toonaangevende lingeriemerk Hunkemöller heeft deze maand haar eerste Duitse flagship store geopend in Düsseldorf. Deze winkel zit boordevol innovaties op het gebied van visuele beleving: een paskamer met volledig instelbare sfeer, een interactieve product presentatie tafel en een dynamische etalage als de eyecatcher van deze nieuwe winkel.

De Nederlandse projectverlichter Utilicht en Invisua Lighting hebben intensief samen gewerkt om het dynamische verlichtingssysteem voor de etalage van deze opvallende winkel te realiseren. Het Invisua verlichtingssysteem werd gekozen voor deze winkel vanwege het gebruiksgemak en vergaande kleur instelbaarheid.

 

 

Met de gecreëerde dynamische lichtscènes, die volledig zijn toegespitst op de Hunkemöller huisstijl en producten, is het simpelweg niet mogelijk om de winkel voorbij te lopen zonder deze op te merken. Het winkelend publiek wordt compleet verrast en wordt verleid om de winkel binnen te gaan, om de verdere Hunkemöller beleving te ervaren.

Voor deze installatie zijn Invisua Masterspot armaturen gebruikt met een smalle lichtbundel (12gr), om maximale attentiewaarde te creëren door middel van grote contrasten.

 

 

Invisua Lighting en haar partner Utilicht zijn beiden zeer trots op het eindresultaat en kijken terug op vruchtbare samenwerking.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van deze opvallende etalage en klik hier voor nog meer informatie.