Haarmode Brommert

 

Haarmode Brommert

 


 

Haarmode Brommert heeft onlangs hun kapperszaak gemoderniseerd met de innovatieve verlichting van Invisua Lighting. De eigenaresse had de wens om haar zaak een modernere, frisse uitstraling te geven met kleur instelbare verlichting, om een ontspannen wellness sfeer te creëren. Daarnaast wilde ze extra aandacht voor de etalage en haar uitgestalde haarverzorgingsproducten, om meer klanten te kunnen trekken en de omzet van deze producten te kunnen verbeteren.

Door slechts enkele Invisua Masterspot armaturen toe te voegen aan de bestaande verlichtingsinstallatie, is Invisua er in geslaagd om de complete uitstraling van zaak, zowel naar buiten als ook binnenin, significant te verbeteren. Er komen nu meer klanten binnen, de klanten voelen zich meer ontspannen als ze eenmaal binnen zijn, en de omzet van de haarverzorgingsproducten is sterk verbeterd!

 

 

Invisua Lighting is erg trots op het eindresultaat van deze fantastische make over.

Voor deze installatie is een combinatie van Invisua Masterspot armaturen gebruikt met een smalle lichtbundel (12gr) en een gemiddelde lichtbundel (24gr).