Hunkemöller Amsterdam

Hunkemöller Store Kalverstraat Amsterdam

 


 

 

“De verlichting van Invisua verrijkt onze etalages op een hele bijzondere manier door het toevoegen van bewegende kleur effecten. Elke campagne kan daardoor individueel versterkt worden met de passende kleuren uit de collectie of fotografie. Hiermee creëren we een nog aantrekkelijkere etalage met echte stopping power!”

Britta Hall,  Global Retail Marketing & Visual Merchandise Manager, Hunkemöller

 

Het toonaangevende Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller heeft hun etalage aan de beroemde Kalverstraat in Amsterdam uitgerust met het dynamische verlichtingssysteem van Invisua Lighting. Wederom werkte Invisua succesvol samen met de Nederlandse project- verlichter Utilicht om deze etalage om te toveren tot een fantastische klantenmagneet.

 

 

In de maand december zijn de volledig kleur instelbare spots gebruikt om een inspirerende kerstsfeer te creëren, door niet alleen een warm wit licht te gebruiken, maar tevens rood licht. Het rode licht versterkt, samen met vele rode decoraties, het warme kerstgevoel van de etalage. In de toegepaste dynamische licht scène is echter ook de exacte roze Hunkemöller kleur toegepast, om zo de etalage te verbinden met de welbekende Hunkemöller huisstijl, en deze daarmee ook te versterken.

Invisua Lighting is erg trots dat het winkelend publiek van de meest beroemde winkelstraat van Nederland nu ook kan genieten van een verleidelijke dynamische etalage.

Voor deze installatie zijn Invisua Masterspot armaturen gebruikt met een smalle lichtbundel (12gr).