Driesser Optiek

 

Driesser Optiek

 

Driesser Eyewear inside

 

Achtergrond

Driesser Optiek is een moderne brillenwinkel die wordt gerund door twee enthousiaste jonge mannen. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun winkel interessant te houden voor hun klanten.

Driesser Optiek aanvankelijke reden om contact op te nemen met invisua lighting was de introductie van een nieuw merk aan hun collectie: G-Star. Driesser ontving, samen met de eerste G-Star producten, promotiemateriaal voor in de etalage.

Uitdaging

De bestaande verlichting toonde het promotiemateriaal en de G-Star brillen niet op de manier waarop de eigenaars het wilden. Driesser was op zoek naar krachtig wit licht van hoge kwaliteit voor overdag. En aangezien de winkel in een drukke straat met veel restaurants en bars ligt, wilde Driesser ook tijdens de sluitingsuren de aandacht vestigen op hun producten.

Oplossing

Het invisua verlichtingssysteem bleek de perfecte verlichtingsoplossing om het gewenste effect te bereiken. Er is een interessant dynamisch verlichtingsontwerp ontwikkeld om de aandacht op de etalage te vestigen. Met dit dynamische verlichtingsontwerp is het vrijwel onmogelijk om langs de winkel te lopen zonder een kijkje naar de producten te nemen.

Daarnaast heeft het team van Driesser zelf meerdere (dynamische) lichtplannen gemaakt met behulp van de intuïtieve invisua create web-app, die overeenkomen met de getoonde producten en de tijd van het jaar.

Voor deze lichtinstallatie is gekozen voor een combinatie van smalle (12°) en middelgrote (24°) bundel invisua masterspot armaturen.

“Door het invisua verlichtingssysteem krijgen mijn producten eindelijk de aandacht die ze verdienen. Het is een belevenis om door onze winkelstraten te dwalen; de klant wordt weer verrast en betoverd!”

Stijn van der Schoot, eigenaar Driesser Optiek.

 

Driesser Eyewear outside