Selfridges London – preview

Selfridges London – Preview

 

 

“The magnificent lighting opportunities afforded by the Invisua Masterspot fixtures have really brought our Christmas window displays to life.”

James Barnett, Production Manager Windows and Creative, Selfridges & Co

 

Eén van werelds meest bekende warenhuizen, Selfridges, heeft de Invisua Masterspot 2 Track gekozen om haar “Journey to the Stars” kerstetalages aan Oxford Street in Londen te verlichten.

Invisua’s partner Progress Lighting Ltd., welke verantwoordelijk was voor het lichtontwerp en de installatie, heeft de Masterspot 2 gekozen om zijn flexibiliteit. Voor de ene etalage wordt warm wit licht gebruikt, voor de andere koeler licht, en voor weer een andere zelfs mooi gekleurd licht om de etalage werkelijk tot leven te wekken. Enkele etalages maken zelfs gebruik van dynamisch licht, om de visuele beleving verder te versterken.

Rod Pallister, directeur van Progress Lighting Ltd.: “We zijn ongelooflijk trots dat de komende maanden miljoenen mensen kijken naar de etalages die wij mede tot leven hebben gebracht. Je kunt wel zeggen dat Kerstmis erg vroeg komt dit jaar voor Progress Lighting.”

Invisua Lighting is erg trots om wederom een fantastisch project te hebben gerealiseerd met Progress Lighting Ltd., zo kort na de lancering in het Verenigd Koninkrijk.

 

12122423_10153237752810678_1372362882591344607_n