surprisedby preset light scenes.

Met Scene Selector maakt Invisua Lighting het mogelijk om eenvoudig lichtscènes te selecteren. Deze web-app is ideaal voor showrooms. Scene Selector bevat 8 standaard lichtscènes op basis van de meest voorkomende lichtomstandigheden.

Invisua Scene Selector for preset showroom lighting scenes | Invisua Lighting

Deze standaard lichtscenes zijn gebaseerd op de meest voorkomende lichtomstandigheden:

 

1800K Kaarslicht
2000K Zonsondergang
2700K Warm wit, halogeen
3000K Warm wit
4000K Natuurlijk wit
5000K Zonlicht
6500K Bewolkte dag
10000K Zeer bewolkte dag

De idealeweb-app voor showrooms

Scene Selector is een web-app die ervoor zorgt dat je vanaf je telefoon in een druk op de knop het licht kunt aanpassen in een andere standaard lichtscene. Dit is ideaal voor showrooms waar verschillende lichtomstandigheden gedemonstreerd moeten worden. Bijvoorbeeld om te tonen hoe stoffen en materialen er onder andere lichtomstandigheden uitzien. Ook voor winkels die de verlichting aan willen passen op de lichtomstandigheden buiten is Scene Selector de ideale tool om de dynamische verlichting te regelen.

Armaturen groeperen

In Scene Selector is het mogelijk om verschillende groepen aan te maken voor de armaturen. Per groep kan er vervolgens voor een lichtscene gekozen worden. In de web-app kan door de gebruiker zelf gekozen worden welke armaturen tot welke groep behoren. Dit kan ook later weer naar wens aangepast worden.

Invisua Scene Selector for preset showroom lighting scenes | Invisua Lighting
Invisua Scene Selector for preset showroom lighting scenes | Invisua Lighting

Lichtscenes optimaliseren

Scene Selector beschikt over perfecte standaard lichtscenes. Toch kan het soms wenselijk zijn om eigen lichtscenes te maken, of bestaande lichtscenes te optimaliseren. Speciaal daarvoor is de web-app uitgerust met een Colorpicker waarin iedere denkbare lichtkleur gekozen kan worden. In de Colorpicker kunnen de armaturen ook naar wens gedimd worden.