proud to change lighting
fundamentally.

Bij Invisua Lighting werken doorgewinterde professionals en enthousiaste jonge professionals. Onze senior teamleden hebben elk veel ervaring in de led-verlichtingsindustrie. Onze jonge professionals zijn zeer gedreven om de beste verlichtingservaring aan onze klanten te bieden.

Matthijs Keuper

CEO

“Ik heb een passie voor technologie. Altijd gehad en het zal nooit verdwijnen. Maar wat me echt boeit is technologie die emotie oproept. Niet alleen bij andere engineers, maar bij iedereen. Dat inzicht zorgde ervoor dat ik de grote led-industrie verliet en Invisua oprichtte. Ik ben er echt trots op dat we erin geslaagd zijn om een verlichtingssysteem te ontwikkelen dat emotie teweegbrengt, sfeer creëert en mensen enthousiast maakt.”

 

Matthijs heeft ruim 18 jaar in de led-industrie gewerkt, zowel bij Philips Lighting als bij LumiLEDs. Hij was begin 1997 één van de stichtende leden van LumiLEDs in Nederland en heeft met behulp van high-power leds veel producten ontwikkeld. Matthijs bezit meer dan 20 toegekende patenten en heeft een aantal aanvragen lopen. Matthijs is de oprichter en algemeen directeur van Invisua Lighting.

 

Email
Linkedin

Martijn Hoogers

User Interaction Designer

“Bij producten, websites of games vind ik de interfaces en esthetiek altijd intrigerend. De uitdaging om nieuwe dingen eenvoudiger en intuïtiever te maken boeit me enorm. Dagelijks ontdek ik nog betere manieren om te programmeren en te ontwerpen. Ik werk met de nieuwste trends en ijzersterke technologie aan de gebruikersinterface. Ik ben dus verantwoordelijk voor de gebruikersinterface van het meest innovatieve led-verlichtingssysteem. Waar zou ik beter tot mijn recht kunnen komen dan hier?”

 

Martijn begon zijn carrière bij Invisua nadat hij cum laude afstudeerde op ICT Media Design aan de Fontys Hogeschool. Martijn is verantwoordelijk voor de gebruikersinterface van het Invisua create systeem.

 

Email
Linkedin

martijn1

Martijn van Tuijl

Product Engineer

 

“Ik houd ervan om me te concentreren op het functionele ontwerp van een product. Ik zorg ervoor dat het product volledig aan de verwachtingen voldoet, of die zelfs overtreft. Mijn kritische aanpak resulteert in de hoge kwaliteit producten, die Invisua Lighting aanbiedt aan haar klanten.“

 

Martijn heeft zijn HBO werktuigbouwkunde afstudeeropdracht uitgevoerd bij Invisua Lighting, waarna hij aan het team van Invisua is toegevoegd.
Martijn is de product engineer van Invisua Lighting.

 

Email
Linkedin

Pim Luijten

Product Engineer

“I have always been an enthusiast of technology and gadgets. This got only stronger during my time as an applied physics student. My goal is to use my knowledge of physics to make sure that theproducts designed by Invisua Lighting are as efficient as possible.”

 

 

Pim did his final thesis in cooperation with Invisua Lighting. He started his career at Invisua Lighting

after graduating in Applied physics from the Fontys University of Engineering.

 

Email
Linkedin

Pim Luijten

Sandra Koopman

Finance and Logistics

 

“Het is een leuke uitdaging om tussen alle snelle technische ontwikkelingen de financiële basis en de logistiek te bewaken en ervoor te zorgen dat alle innovaties gewoon door kunnen gaan. “

 

Sandra heeft ruime ervaring in de financiële en logistieke kant van de ledbranche.
Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie, logistieke planning en inkoop.

 

Email
Linkedin