Invisua bouwt showroom

 

Invisua Lighting ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve dynamische LED lichtoplossingen voor onder andere retail, musea en horeca applicaties. Verlichtingsystemen om bijvoorbeeld klanten te trekken, aandacht te trekken, een beleving te creëren of om producten op de best mogelijke wijze te presenteren. Om een goede indruk te krijgen wat het innovatieve dynamisch verlichtingssysteem met de oneindige vele mogelijkheden voor u kan betekenen, zijn we gestart met de bouw van een showroom.

Showroom toont mogelijkheden dynamisch licht

Wij geloven echt dat dynamische verlichting een essentieel instrument is om de gewenste sfeer aan een professionele ruimte te geven, geschikt voor het moment van de dag of de tijd van het jaar. Om dit mogelijk te maken, hebben we een innovatief dynamisch verlichtingssysteem ontwikkeld dat verlichting interessanter, aantrekkelijker en natuurlijker maakt. We zijn trots op onze verlichtingsoplossingen en willen die graag aan u tonen. Op ons kantoor in Geldrop zijn we daarom gestart met de bouw van een showroom. We laten toepassingen zien voor etalage verlichting, winkelverlichting, museum verlichting, horeca verlichting en verlichting voor productpresentatie.

 

Ervaar het gebruikersgemak in onze showroom

Per toepassing hebben we diverse lichtscènes opgezet, die eenvoudig zijn te bedienen via onze Invisua Create web-app. We laten u ervaren hoe makkelijk het is om iedere armatuur individueel of gezamenlijk aan te sturen, om bepaalde lichtscènes te creëren of om gewoon een LED spot van wittint of RGB kleur te laten veranderen.

Als de bouw klaar is vertellen we u graag meer over onze showroom, maar u kunt nu al een eerste blik werpen in onze showroom.

Wilt u een demo, neem dan contact met ons voor het maken van een afspraak.