Invisua Lighting op Light+Building

Afgelopen week heeft Invisua Lighting deelgenomen aan de grootste verlichtingsbeurs ter wereld: Light+Building in Frankfurt, Duitsland. Wij waren te vinden in hal 4.2, waar we de mogelijkheden van onze laatste innovatie, de Masterspot 2 Track, hebben getoond aan de bezoekers van de beurs.

Daarnaast hebben we de volledige vernieuwde ‘color picker tool’ gelanceerd. Deze interface stelt de gebruiker in staat om op een zeer intuïtieve wijze zowel wittinten als kleuren te kiezen. De beursbezoekers konden deze nieuwe interface uitproberen door de verlichting te besturen op onze kleurrijke torso. De reactie van de mensen op deze nieuwe manier van het kiezen van de juiste lichtkleur op één enkel scherm was 100% positief!

 

PIM_8577

 

Aan de andere kant van de beursstand werd met behulp van onze bijzondere ‘Knaapjes’ de mogelijkheden van het gebruik van meerdere Masterspot 2 Track armaturen gedemonstreerd. Enkele verrassende en inspirerende lichtscènes werden met een enkele aanraking van de tablet geactiveerd. Zelfs de meest ervaren lichtontwerpers waren zeer onder de indruk van impact van een dergelijke krachtig dynamisch lichtsysteem op een relatief eenvoudige opstelling als op de beursstand. “Je moet het echt zien om het te geloven!”, was een veelgehoorde uitspraak van de beursbezoekers, na het zien van onze demonstratie.

 

Invisua Lighting is erg tevreden met deze eerste deelname aan Light+Building. We zijn huiswaarts gekeerd met vele nieuwe projecten en we hebben meer dan 20 nieuwe mogelijke distributeurs ontmoet vanuit letterlijk over de hele wereld. We willen iedereen die onze stand heeft bezocht van harte bedanken!