Invisua op Vision London

Invisua Vision Londen 2015

Vorige week heeft Invisua Lighting, samen met haar Engelse partner Progress Lighting Ltd., de revolutionaire Masterspot 2 Track spot getoond op de Vision beurs in Londen.

Vision Londen is een beurs voor architecten, ontwerpers en voorschrijvende professionals. Met de slogan “The future of the built environment” was de beurs de uitgelezen mogelijkheid om de laatste innovaties met betrekking tot de bouw te zien. De vele bezoekers waren onder de indruk van de innovatieve lichtoplossing van Invisua, en zo goed als iedereen was het er mee eens dat in het algemeen er te weinig aandacht is voor verlichting bij het ontwerpen van nieuwe projecten.

Masterspot 2 Track

Dit nieuwe Masterspot 2 Track armatuur is volledig nieuw ontworpen en heeft naast alle mogelijkheden van de huidige Masterspot zelfs nog meer power (35.000Cd), en een nog verder verbeterde lichtkwaliteit (CRI>95). Ook het kleurtemperatuurbereik is significant verhoogt naar een spectaculaire range van 1000K tot 25.000K. Daarnaast heeft de Masterspot 2 Track een unieke functionaliteit: een traploos instelbare bundelhoek van 12 graden tot 24 graden.

De Masterspot 2 track wordt naar verwachting binnen enkele weken commercieel beschikbaar.

Masterspot Track White

De aanwezigheid van Invisua Lighting op de Vision Londen beurs was erg succesvol, met vele nieuwe contacten en inspirerende gesprekken met architecten en ontwerpers. Dank aan iedereen die onze stand bezocht heeft!