Invisua announced Masterspot 2 Track

Retail Design Expo Progress Lighting

Retail Design Expo

Afgelopen week heeft Invisua Lighting, samen met haar Engelse partner Progress Lighting Ltd., het revolutionaire Masterspot 2 Track armatuur aangekondigd op de Retail Design Expo in Londen. De bezoekende retail professionals waren zeer onder de indruk van de impact die een dergelijk dynamisch LED verlichtingssysteem kan hebben op een etalage (met Nederlandse tulpen ;-).

Met slechts een aanraking op een smartphonescherm werd de complete sfeer van de demo etalage aangepast van warm en gezellig naar fris en energiek. Met nog een enkele aanraking werd een dynamische lichtshow geactiveerd die letterlijk de aandacht van iedere voorbijganger trok!

 

Invisua Masterspot 2 Track

Dit nieuwe Masterspot 2 Track armatuur is volledig opnieuw ontworpen en heeft naast alle mogelijkheden van de huidige Masterspot SR zelfs nog meer licht (4000lm), en een nog verder verbeterede lichtkwaliteit (CRI>95). Ook het kleurtemperatuurbereik is significant verhoogt naar een spectaculaire range van 1000K tot 25.000K. Daarnaast heeft de Masterspot 2 Track een unieke functionaliteit: een traploos instelbare bundelhoek van 12 graden tot maar liefst 30 graden.

 

Masterspot_TK_White3

Succes

De aanwezigheid van Invisua Lighting op de Retail Design Expo kan zeker een succes genoemd worden. Naast de inspirerende gesprekken met de Engelse retail en design professionals, zijn er veel nieuwe contacten gelegd. We willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en kijken al uit naar de volgende editie van de Retail Design Expo in 2016.