Invisua Lighting presenteert Progress Lighting Limited als partner in het Verenigd Koninkrijk

Invisua Lighting kondigt met trots aan dat hun innovatieve en dynamische technologie gelanceerd zal worden in het Verenigd Koninkrijk. Dit dankzij een nieuwe, strategische samenwerking met Progress Lighting Limited.

Rod Pallister, directeur van Progress Lighting: “We zijn erg blij met de strategische samenwerking met Invisua Lighting. Deze samenwerking zal ons in staat stellen Invisua’s vooruitstrevende technologie te lanceren hier in het Verenigd Koninkrijk. Voor ons als vernieuwende speler in de verlichtingsmarkt is de timing van deze samenwerking perfect. De producten van Invisua zorgen voor een enorme stap vooruit in de professionele verlichtingsmarkt. Vooral de performance en de eenvoud van het Masterspot systeem zijn zeer onderscheidend in de huidige markt.”

Invisua Lighting heeft Progress Lighting Limited gekozen als partner voor het Verenigd Koninkrijk vanwege de enorme ervaring van Progress Lighting in de verlichtingsmarkt en hun diepgaande kennis van de hedendaagse uitdagingen in het aansturen van licht. Invisua kijkt uit naar de verdere samenwerking met Rod en zijn team, en haar innovatieve producten terug te zien in mooie projecten in het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie kan worden gevonden op de Progress Lighting homepage