Invisua Lighting presenteert Lexar Lighting als Zuid-Afrikaanse partner

Invisua Lighting presenteert met trots Lexar Lighting als haar eerste buitenlandse partner. Lexar lighting zal de innovatieve producten van Invisua lanceren, promoten en distribueren in de Zuid-Afrikaanse professionele verlichtingsmarkt.

Het Zuid-Afrikaanse bedrijf Lexar Lighting en Invisua Lighting hebben onlangs besloten een strategische samenwerking aan te gaan, waarbij beiden zich inzetten om samen innovatieve dynamische lichtbelevingen aan Zuid-Afrikaanse eindgebruikers aan te bieden.

Het in Kaapstad gevestigde Lexar Lighting heeft veel ervaring met specifieke verlichtingsoplossingen en bedient het lokale retail, horeca en exclusieve home segment in Zuid-Afrika.

Meer informatie kan worden gevonden op de Lexar Lighting homepage.

 

masterspotlexar